У Львові поліцейський збив дівчину: за справу взялося ДБР

17:10, 31 декабря 2018
Слідчими Державного бюро розслідувань проводяться слідчі та процесуальні дії.
У Львові поліцейський збив дівчину: за справу взялося ДБР
Следите за самыми актуальными новостями в наших группах в Facebook и Telegram.

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського, внаслідок якої загинула 25-річна дівчина, передає прес-служба ДБР.

Подія трапилась вчора, 30 грудня, у Львові близько 7-ої години ранку. Автомобіль марки BMW з іноземною реєстрацією скоїв наїзд на пішохода, котрий знаходився на зупинці громадського транспорту. Постраждала 25-річня дівчина загинула на місці. Водій зник з  місця події, залишивши транспортний засіб за 200 метрів від місця ДТП.

Досудове розслідування розпочало Головне управління Національної поліції Львівської області. У ході нього встановлено, що водієм автомобілю виявився 25-річний співробітник поліції, якого наразі затримано. Матеріали кримінального провадження передані за підслідністю до Львівського теруправління ДБР.

Слідчими Державного бюро розслідувань проводяться слідчі та процесуальні дії, готується оголошення підозри за ч. 2 ст.  286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Роман Труба під час робочої наради у Львові за участі представників місцевих органів влади та правоохоронних органів заявив про те, що слідчі органів прокуратури мають рік на завершення кримінальних проваджень, відкритих до початку роботи ДБР.

Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Ростислав Шурма объяснил, отменят ли в Украине оборот наличных денег и что для этого нужно
Главное за день
Сегодня день рождения празднуют
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області