Microsoft наказує співробітникам в Китаї використовувати лише iPhone та відмовитися від Android

21:15, 8 липня 2024
З вересня працівники Microsoft у Китаї зможуть використовувати для роботи лише iPhone.
Microsoft наказує співробітникам в Китаї використовувати лише iPhone та відмовитися від Android
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Корпорація Microsoft наказала своїм працівникам в Китаї використовувати iPhone для роботи та відмовитися від Android. Про це повідомляє Bloomberg.

Так, Microsoft повідомила своїм співробітникам у Китаї, що з вересня вони зможуть використовувати для роботи лише iPhone.

Від китайських співробітників незабаром будуть вимагати використовувати тільки пристрої Apple Inc. для підтвердження особи при вході в систему на робочих комп'ютерах або телефонах.

Цей захід, що є частиною глобальної ініціативи Microsoft «Безпечне майбутнє», торкнеться сотень працівників на всій території Китаю і має на меті забезпечити, щоб усі співробітники використовували менеджер паролів Microsoft Authenticator і додаток Identity Pass.

Вказується, що цей крок підкреслює фрагментарну природу магазинів додатків для Android у країні та відмінності між китайською та іноземною мобільними екосистемами.

На відміну від магазину Apple для iOS, Google Play недоступний у Китаї, тому місцеві виробники смартфонів, такі як Huawei Technologies Co. і Xiaomi Corp. використовують власні платформи.

Microsoft вирішила заблокувати доступ з цих пристроїв до своїх корпоративних ресурсів, оскільки їм не вистачає мобільних сервісів Google в країні, зазначає агентство.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду