У Польщі автобус футбольної команди потрапив у ДТП – загинули водій і тренер, 17 постраждалих

11:47, 22 вересня 2024
Мікроавтобус з юними футболістами віком від 16 до 18 років виїхав зі своєї смуги руху, врізався в дерево та перекинувся.
У Польщі автобус футбольної команди потрапив у ДТП – загинули водій і тренер, 17 постраждалих
Джерело фото: RMF FM
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Трагічна аварія сталася на національній дорозі №74 в селі Лехув, Сьвєнтокшиське воєводство Польщі, повідомляє RMF FM. Внаслідок ДТП загинули двоє людей, серед них водій мікроавтобуса і тренер футбольної команди, ще 17 осіб отримали поранення.

За попередньою інформацією, 65-річний водій мікроавтобуса, який прямував у напрямку Опатува, раптово виїхав зі своєї смуги руху та врізався в дерево. У результаті зіткнення транспортний засіб перекинувся.

У мікроавтобусі перебували молоді футболісти віком від 16 до 18 років із міста Озарув та їхній тренер. Водій загинув на місці, а 43-річний тренер, якого госпіталізували у важкому стані, помер у лікарні кілька годин потому.

За словами свідків – трьох хлопців, віком 17-18 років – водій міг втратити свідомість перед зіткненням. Тренер спробував схопити кермо і врятував автобус від ще більшого удару.

До ліквідації наслідків аварії залучили три вертольоти Повітряно-рятувальної служби. Більшість постраждалих доставили до лікарень у Кельце, Опатові та Сташуві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день