У турецькій провінції Айдин зафіксовано масове харчове отруєння серед персоналу лікарні імені Ататюрка — після обідньої перерви симптоми отруєння відчули 60 працівників медзакладу. Про це пише NTV.
Медичному персоналу довелося звернутися до відділення невідкладної допомоги власної установи з підозрою на харчове отруєння.
Після обіду працівники лікарні почали скаржитися на типові ознаки отруєння — нудоту, блювання та розлади травлення.
Попередня перевірка встановила, що всі потерпілі під час обідньої перерви споживали страви з курятиною або продуктами, виготовленими на її основі.
Повідомляється, що стан здоров'я персоналу є задовільним. Зразки їжі були відправлені на експертизу до Управління охорони здоров'я та Управління сільського та лісового господарства провінції. За даним фактом триває розслідування.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.























