ДСА оновила Інструкцію з діловодства в місцевих та апеляційних судах

14:45, 17 жовтня 2023
Зміни стосуються, зокрема приведення у відповідність норм Інструкції до вимог Закону щодо обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в ЄСІТС, що забезпечує обмін документами.
ДСА оновила Інструкцію з діловодства в місцевих та апеляційних судах
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Державна судова адміністрація України затвердила Інструкцію з діловодства в місцевих та апеляційних судах України у новій редакції. Наказ від 17 жовтня 2023 року № 485 оприлюднили на офіційному сайті ДСА.

 «Ці зміни стосуються, зокрема приведення у відповідність норм Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України до вимог Закону України від 29 червня 2023 року №3200-XI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами», - сказано у повідомленні. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, з 18 жовтня 2023 року вводиться в дію закон №3200-IX щодо обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів для участі у судових процесах (законопроект 7574-д).

Також повідомлялося, як діятиме суд в разі відсутності з 18 жовтня у заявника електронного кабінету, - роз’яснення.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області