Чому у Харкові досі не працюють ресторани McDonald's — назвали дві причини

23:13, 20 вересня 2024
Одна з причин пов’язана з ускладненням процедури евакуації для працівників і клієнтів.
Чому у Харкові досі не працюють ресторани McDonald's — назвали дві причини
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

У McDonald's розповіли, що їхні ресторани у Харкові не працюють через дві причини. Також там наголосили, що компанія завжди дбає про безпеку своїх відвідувачів і працівників.

Ресторани McDonald’s наразі залишаються закритими у Харкові через обмежені години роботи у зв'язку з тривалими повітряними тривогами та через ускладнення процедури евакуації для працівників і клієнтів.

"Ми безперестану моніторимо ситуацію та будемо раді відкрити двері ресторанів, щойно це буде можливим, аби знову тішити харків'ян смачними стравами", - підсумували у McDonald's.

Нагадаємо, раніше очільник ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що через дуже часті повітряні тривоги заклади McDonald's поки не мають можливості працювати у Харкові. За його словами, керівництво області вело перемовини з McDonald's. У компанії наголосили, що наразі відкриватися в Харкові їм невигідно.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області