На Житомирщині засудили військового, який через помсту застрелив товариша по службі

14:16, 9 жовтня 2024
Чоловік проведе 11 років за ґратами.
На Житомирщині засудили військового, який через помсту застрелив товариша по службі
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Бердичівський міськрайонний суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві  товариша по службі та призначив покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба суду.

Також суд частково задовільнив цивільний позов потерпілої та призначив стягнути з обвинуваченого на її  користь 400 тис. грн моральної шкоди та 15 тис. грн витрат на надання правової допомоги. Вирок ще не набув чинності та може бути оскаржений сторонами провадження в апеляційному порядку. 

Під  час судового розгляду суд встановив, що 54-річний раніше не судимий обвинувачений, який проходив службу в одній із військових частин, перебуваючи у стані алкогольного сп′яніння, на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин застрелив товариша по службі із автоматичної зброї.

Попри те, що обвинувачений  вину визнав частково, вона підтверджена доказами та повністю доведена у ході судового розгляду. До набрання вироком чинності обвинувачений перебуватиме під вартою (справа № 294/739/24).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області