Оклад 37 тис грн: Апеляційна палата ВАКС повідомила про наявність вакантної посади

19:53, 25 червня 2024
Апеляційна палата ВАКС шукає головного спеціаліста відділу правового забезпечення, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації.
Оклад 37 тис грн: Апеляційна палата ВАКС повідомила про наявність вакантної посади
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду повідомила, що оголошує прийом документів на посаду державної служби управління з організаційного забезпечення — головного спеціаліста відділу правового забезпечення, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації.

Вимоги: вища освіта, ступiнь не нижче бакалавра, молодшого бакалавра за спеціальністю «Право»

Основні напрями роботи: здійснення правової роботи, спрямованої на правильне застосування, додержання та виконання вимог актів законодавства; перегляд нормативно-правових актів, що стосуються діяльності Апеляційної палати, на відповідність до чинного законодавства, підготовка пропозицій про внесення змін, доповнень, визнання їх такими, що втратили чинність; правова експертиза нормативно-правових актів, які стосуються організації та діяльності Апеляційної палати; участь у підготовці договорів, здійснення заходів, спрямованих на виконання договірних зобов’язань; організація претензійної та позовної роботи; забезпечення надання та оприлюднення публічної інформації.

Посадовий оклад 37 939 грн.

«Чекаємо на ваші резюме із зазначенням у темі листа посади до 3 липня 2024 року на адресу електронної пошти: [email protected] 

Після опрацювання резюме повідомлення про запрошення на співбесіду будуть надіслані відібраним учасникам», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Хома
    Світлана Хома
    суддя Господарського суду Тернопільської області