Школярі Львова сядуть за парти в серпні

19:17, 5 липня 2024
Через енергетичну кризу навчання в школах Львова почнеться 19 серпня.
Школярі Львова сядуть за парти в серпні
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

У зв'язку зі складною ситуацією з електроенергією у Львові, міський голова Андрій Садовий оголосив про початок навчального року в міських школах вже в серпні.

«Щоб гарантувати повноцінний шкільний навчальний рік, ми розпочнемо його раніше – 19 серпня. Таке рішення сьогодні прийняв Штаб підготовки міста до зими», - зазначив Садовий.

За словами мера, у разі повного відключення електропостачання всі львівські школи стануть цілодобовими пунктами незламності, де містяни зможуть зігрітися та зарядити свої пристрої.

Садовий зазначив, що якщо ситуація з електроенергією стабілізується взимку, школи будуть працювати у звичному режимі. Заплановані зимові канікули розпочнуться 21 грудня. У разі погіршення ситуації ми можемо продовжити канікули, а в школах будуть працювати чергові групи для дітей, чиї батьки не зможуть залишити їх вдома.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Ємець
    Олександр Ємець
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Іван Рибак
    Іван Рибак
    суддя Київського апеляційного суду