В Google Docs з’явилася можливість додавати вкладки у великі документи

21:27, 9 жовтня 2024
Google додала нову функцію для Docs, яка спростить розбивку інформації на окремі розділи та подальший пошук та доступ до неї.
В Google Docs з’явилася можливість додавати вкладки у великі документи
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Google вводить нову функцію в Docs, яка дає можливість користувачам створювати вкладки для кращої організації та зручного доступу до інформації. Про це пише Engadget.

Компанія вводить вкладки в Docs, полегшуючи пошук потрібної інформації у  документах.

Вкладки займуть ліву частину інтерфейсу Google Docs і дозволять користувачам створювати кілька вкладок для детальнішої організації інформації. Наприклад, менеджери проєктів зможуть створити вкладки для бюджету, ролей і обов’язків, а також цілей та ключових дат, що сприятиме кращій координації в команді. Автори також зможуть використовувати вкладки для структуризації своїх проєктів, зокрема контури, профілі персонажів та інші важливі нотатки.

Доступ до вкладок можна буде отримати у десктопній версії редактора натиснувши на символ крапки, розташований у верхньому лівому куті екрана документа.

При наведенні на цей символ, який раніше позначався як "показати структуру документа", тепер відображатиметься напис "Показати вкладки та структуру".

Нова функція вже поширюється і доступна всім користувачам Google Workspace, а також усім користувачам з особистими акаунтами Gmail протягом наступних 15 днів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області