В Україні очікуються нічні заморозки та можливі дощі

22:18, 16 жовтня 2024
В Україні температура знизиться до 0...+4 °C.
В Україні очікуються нічні заморозки та можливі дощі
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Найближчої ночі на більшості території України прогнозуються заморозки, а температура повітря знизиться до 0...+4 °C. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

«Антициклон Werner завтра дозволить безперешкодно проникати в Україну холодному, із логічними заморозками посередині осені, повітрю арктичного походження. Тому на вулиці буде свіженько, в домівках холодно», — зазначила Діденко.

Вдень 17 жовтня температура очікується на рівні +8...+11 °C, на півдні та заході країни - +11...+14 °C, а в Закарпатті та Криму - до +16 °C. Невеликі дощі можуть пройти лише в східних областях, тоді як на решті території опадів не передбачається.

У Києві найближчої ночі температура становитиме +2...+5 °C, а на околицях можливі заморозки. Вдень 17 жовтня в столиці очікується близько +9 °C, опади малоймовірні.

Згідно з прогнозами, заморозки в більшості областей України триватимуть до 19-20 жовтня, після чого, з 20-21 жовтня, в країні очікується сонячна погода з потеплінням до +13...+17 °C.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області