У ТЦК заявили, що українці мають звикати до перевірок документів на публічних заходах

21:19, 16 жовтня 2024
Перевірки на публічних заходах мають ефект, пояснили у ТЦК.
У ТЦК заявили, що українці мають звикати до перевірок документів на публічних заходах
Джерело фото: kyiv.npu.gov.ua
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Перевірки військовослужбовцями Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на публічних заходах мають ефект, крім того, такі заходи дозволяють здійснити перевірку більшої кількості військовозобов'язаних. Про це в ефірі телемарафону повідомила офіцерка сектору мобілізаційно-оборонної роботи Київського міського ТЦК і СП Лариса Козак.

За її словами, територіальним центрам комплектування зручно працювати на публічних заходах, оскільки там є правоохоронні органи, які контролюють правопорядок.

«ТЦК та СП дуже зручно працювати саме на таких заходах, бо до складу групи оповіщення в будь-якому випадку входить як представник ТЦК, так і представник правоохоронних органів», — сказала офіцерка.

Лариса Козак відмітила, такі заходи дозволяють здійснити перевірку більшої кількості військовозобов'язаних громадян.

«Нинішнє законодавство ставить нас у такі умови, коли дійсно ефективніше перевіряти документи в громадянина наочно, тому треба звикати, мабуть, до таких заходів оповіщення», — зазначила вона та пояснила, що вони мають дійсно ефект.

Раніше у Київському міському ТЦК та СП повідомили, що заходи оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно з моменту введення в дію Закону України про мобілізацію у зв'язку з уведенням в країні правового режиму воєнного стану. Про це Укрінформу заявили у відомстві, відповідаючи на запитання щодо інформації, оприлюдненої у ЗМІ, щодо перевірки ТЦК після концерту «Океану Ельзи».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області