Зухвале пограбування — на Одещині двоє чоловіків за день викрали більше сотні овець

07:00, 17 жовтня 2024
Тварин зловмисники відігнали за 30 кілометрів і частину продали.
Зухвале пограбування — на Одещині двоє чоловіків за день викрали більше сотні овець
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

На Одещині поліцейські затримали та повідомили про підозру двом жителям Болградського району, які за один день у селах Нижній Куяльник та Білка Березівського району з пасовищ викрали 133 вівці. Про це повідомила пресслужба поліції регіону.

Зазначається, що зловмисники скористались тимчасовою відсутністю пастухів. Тварин спільники відігнали за 30 кілометрів і частину продали.

Поліцейські встановили, що до крадіжок причетні двоє чоловіків віком 61 та 18 років. Старшого розшукали та затримали одразу, молодшого, який переховувався, – пізніше.

Своїми діями правопорушники спричинили потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму 550 тисяч гривень. Утім, одному чоловіку поліцейські повернули усі 53 вівці, а другому – частину, яку вилучили у покупця. Місцезнаходження інших тварин встановлюється.

Старшому підозрюваному суд вже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі вирішується питання щодо обрання аналогічного запобіжного заходу молодикові. За скоєне їм обом загрожує до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області