Олександр Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу

08:30, 26 червня 2024
Український боксер Олександр Усик відмовився від пояса IBF у надважкій вазі, залишивши його вакантним для поєдинку Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа.
Олександр Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

Український боксер Олександр Усик заявив, що відмовляється від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Він вирішив надати можливість розіграти титул IBF двом своїм колишнім суперникам - Ентоні Джошуа та Даніелю Дюбуа. 

"Усім привіт. Ентоні та Даніель, слухайте, знаю, пояс IBF важливий для вас. Назвемо це моїм подарунком для 21 вересня. Слава Богу за все. Слава Україні", - сказав Усик у відеозверненні. 

Після того, як Усик залишить титул IBF, то перестане бути абсолютним чемпіоном світу. У нього залишаться три титули – WBC, WBA та WBO.

Поєдинок між Джошуа та Дюбуа пройде 21 вересня 2024 року.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня відбувся історичний поєдинок між Олександром Усиком  і Тайсоном Ф'юрі. Українець переміг британця і став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день