У Києві чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки та травмував дитину

22:36, 25 вересня 2024
12-річний хлопчик отримав забійну рану голови та був госпіталізований до лікарні.
У Києві чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки та травмував дитину
Слідкуйте за найактуальнішими новинами в наших групах Facebook та Telegram.

У Києві чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки, через що 12 хлопчик отримав забійну рану голови та був госпіталізований до лікарні. Про це повідомили у місцевій поліції.

Там зазначили, що про хуліганські дії на зупинці громадського транспорту у Деснянському районі до поліції повідомив водій маршрутного автобуса.

Повідомляється, що у ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що під час руху транспортного засобу у пасажира маршрутки виник конфлікт із водієм, через відмову останнього підзарядити чоловіку ґаджет. Чоловік вийшов на зупинці та, піднявши з асфальту покинуту скляну пляшку, кинув її у вікно маршрутки та втік.

«Від удару скло розбилось та пляшка вдарила по голові 12-річного сина водія, який сидів на передньому боковому сидінні. Внаслідок удару малолітній отримав забійну рану голови та був госпіталізований до лікарні», - сказано у повідомленні.

Правоохоронці в одному з хостелів столиці затримали 30-річного чоловіка. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Ростислав Шурма пояснив, чи скасують в Україні обіг готівки та що для цього треба
Головне за день
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва